Filter Karboni Gac 2.5×10 Ecosoft

9.00

S’ka stok

Brenda filtrit zëvendësues gjendet karboni i aktivizuar i grimcuar me cilësi të lartë nga guaska e kokosit.
Filtri i zëvendësimit të karbonit të grumbulluar kokrrizues të aktivizuar Ecosoft zvogëlon përmbajtjen e nënprodukteve të klorit dhe klorimit, përqendrimit të metaleve të rënda dhe jo-ngjyra, fenolit, produkteve të naftës dhe pesticideve.

Zëvendësimi 1 herë në 3-6 muaj

Kodi: ECOS-CHV2510ECOEXP Kategoritë: ,

9.00

Përshkrimi

Brenda filtrit zëvendësues gjendet karboni i aktivizuar i grimcuar me cilësi të lartë nga guaska e kokosit.
Filtri i zëvendësimit të karbonit të grumbulluar kokrrizues të aktivizuar Ecosoft zvogëlon përmbajtjen e nënprodukteve të klorit dhe klorimit, përqendrimit të metaleve të rënda dhe jo-ngjyra, fenolit, produkteve të naftës dhe pesticideve. Përmirëson ngjyrën, shijen dhe aromën e ujit.

Filtri përdoret si një nga fazat e trajtimit të ujit për filtrat e osmozës 3-fazëshe dhe të kundërt.
Mund të zëvendësojë filtrat e madhësisë standarde prej 2.5 “× 10” të prodhuara nga prodhuesit e tjerë.

Zëvendësimi 1 herë në 3-6 muaj

MENU