Filter CTO 4.5×10 Ecosoft

29.00

S’ka stok

Mediat e filtrit përfaqësojnë me bllok karboni nga karboni i aktivizuar me shellac kokosi.

Filtri zvogëlon përmbajtjen e klorit dhe nënprodukteve të klorifikimit, përqendrimit të metaleve të rënda toksike, fenolit, produkteve të naftës dhe pesticideve. Përmirëson ngjyrën, shijen dhe erën e ujit. Për shkak të strukturës së tij të bllokut, filtri gjithashtu ul sedimentet më të mëdha 10 mikron.

Kodi: ECOS-CHVCB4510ECOEXP Kategoritë: ,

29.00

Përshkrimi

Mediat e filtrit përfaqësojnë me bllok karboni nga karboni i aktivizuar me guaskë kokosi.

Filtri zvogëlon përmbajtjen e klorit dhe nënprodukteve të klorifikimit, përqendrimit të metaleve të rënda toksike, fenolit, produkteve të naftës dhe pesticideve. Përmirëson ngjyrën, shijen dhe erën e ujit. Për shkak të strukturës së tij të bllokut, filtri gjithashtu ul sedimentet më të mëdha 10 mikron.

Mund të zëvendësojë filtrat e madhësisë standarde prej 4.5 “× 10” të prodhuara nga prodhuesit e tjerë.
Filtri përmban bllok karboni të guaska kokosit
Kapaciteti i ndershëm prej 25 000 L

Uniformiteti i strukturës, d.m.th filtrimi me të gjithë sipërfaqen e filtrit
Reduktimi i klorit, lëndës organike dhe sedimenteve deri në 10 mikron, përmirësimi i shijes, ngjyrës dhe erës së ujit

I përshtatshëm për filtrat e prodhuar nga prodhuesit e tjerë.
Filtri rekomandohet të zëvendësohet çdo 3 – 6 muaj, pavarësisht nga vëllimi i ujit të konsumuar

MENU