Filter CTO 2.5×10 Ecosoft

8.90

S’ka stok

Filtri i zëvendësimit të bllokut të karbonit Ecosoft zvogëlon përmbajtjen e nënprodukteve të klorit dhe klorimit, përqendrimit të metaleve të rënda dhe jo-ngjyra, fenolit, produkteve të naftës dhe pesticideve. Përmirëson ngjyrën, shijen dhe aromën e ujit

Kodi: ECOS-CHVCB2510ECOEXP Kategoritë: ,

8.90

Përshkrimi

Filtri i zëvendësimit të bllokut të karbonit Ecosoft zvogëlon përmbajtjen e nënprodukteve të klorit dhe klorimit, përqendrimit të metaleve të rënda dhe jo-ngjyra, fenolit, produkteve të naftës dhe pesticideve. Përmirëson ngjyrën, shijen dhe aromën e ujit. Për shkak të strukturës së saj bllok heq madhësinë e sedimenteve deri në 10 mikron.

Blloku i karbonit Ecosoft 2.5 “x10” rrit burimin për uljen e klorit – 15 000 litra.
I përshtatshëm si faza e tretë e pastrimit në filtrat e osmozës 3-fazore ose të kundërt.

Zëvendësimi 1 herë në 3-6 muaj

MENU