Filter Big Blu B20 Ecosoft

99.00

S’ka stok

Filtri Ecosoft BB20 është menduar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtitë që duhet të hiqen varen nga filtri i instaluar i zëvendësimit.

Kodi: ECOS-FPV4520ECOEXP Kategoritë: ,

99.00

Përshkrimi

Filtri Ecosoft BB20 është menduar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtitë që duhet të hiqen varen nga filtri i instaluar i zëvendësimit.

Strehimi i filtrit është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë dhe shumë të qëndrueshme.
Mund të përdoret me filtra zëvendësimi të madhësisë standarde 4.5 “× 20”.
Me filtrin, mund të instaloni filtrin e duhur të zëvendësimit posaçërisht për gjendjen tuaj të ujit:

Për qasje të përhershme në ujë të pastër, ne rekomandojmë zëvendësimin e filtrave një herë në 2-6 muaj

MENU