Filter Aqua Calcium Ecosoft

35.00

S’ka stok

Uji i pijshëm i pasuruar me kalcium është një element thelbësor për trupin e njeriut.

Ujë me një aromë të freskët, natyrale dhe të butë.

Sidomos rekomandohet për adoleshentët në periudhën e rritjes aktive dhe të moshuarve.

Filtri rekomandohet të zëvendësohet të paktën çdo 6 muaj, pavarësisht nga vëllimi i ujit të konsumuar

Kodi: ECOS-PD2010MACPURE Kategoritë: ,

35.00

Përshkrimi

Filtri është instaluar si faza e 5-të e filtrit osmozë të kundërt të Ecosoft P’URE AquaCalcium.

Uji i pastruar nga membrana e osmozës së kundërt rrjedh përmes filtrit të zëvendësimit të AquaCalcium, ku zhvillohet faza e 1 e mineralizimit.

Teknologjia speciale e filtrit osmozë të kundërt të Ecosoft P’URE të Ecosoft riprodhon shpejtësinë natyrore të ujit që rrjedh nëpër shkëmbinjtë malorë. Koha e kontaktit të saj me përbërjen e filtrit të zëvendësimit të AquaCalcium rritet, dhe për pasojë sigurohet përmbajtje e përhershme e mineraleve në ujin e pastruar.

Pas fazës së parë të mineralizimit, uji derdhet në një rezervuar presioni. Kur hapni rubinetin, uji nga rezervuari pëson fazën e 2-të të mineralizimit në filtrin e zëvendësimit të AquaCalcium. Pastaj derdhet në fazën përfundimtare të pastrimit, në post-filtrin e karbonit.

Filtri rekomandohet të zëvendësohet të paktën çdo 6 muaj, pavarësisht nga vëllimi i ujit të konsumuar

MENU