Fasadë classic full 1mm – WEBER

7.50

Ka sasi

– Përshkueshmëri të lartë të avujve
– Nuk dëmton mjedisin
– Rezistente dhe jetëgjatë
– Miksohet para përdorimit
– 25Kg
– +5°C / +30°C°C
Kodi: W3314L Kategoritë: ,

7.50

Përshkrimi

– Përshkueshmëri të lartë të avujve
– Nuk dëmton mjedisin
– Rezistente dhe jetëgjatë
– Miksohet para përdorimit
– 25Kg
– +5°C / +30°C
Webermin classic është suva dekorative minerale, rezistente dhe jetëgjatë, më ngjyrë të bardhë dhe përshkueshmëri të lartë të avujve. E disponueshme në strukturat: R (më gërvishtje) dhe K (e plotë).
Webermin classic përdoret si shtresë përfundimtare në muret e jashtëm, njëkohësisht përdoret edhe për dekorimin e mureve të brëndshme, në të gjitha nënshtresat minerale.

MENU