Enë transparente

5.50

S’ka stok

Kapaku hermetik garanton freski të gjatë dhe aromë të plotë të ushqimit.
Gjithashtu lehtëson hapjen dhe mbylljen e kapakut.

Kodi: 6363125 Kategoritë: ,

5.50

Përshkrimi

Kapaku hermetik garanton freski të gjatë dhe aromë të plotë të ushqimit.
Gjithashtu lehtëson hapjen dhe mbylljen e kapakut.
Dimensionet: 20 x 15 x 11 cm.
Kapaciteti: 2lt.

MENU