fbpx

Enë transparente

7.00

Ka sasi

Kapaku hermetik garanton freski të gjatë dhe aromë të plotë të ushqimit.
Gjithashtu lehtëson hapjen dhe mbylljen e kapakut.

Krahaso
Kodi: 6363126 Kategoritë: ,

7.00

Përshkrimi

Kapaku hermetik garanton freski të gjatë dhe aromë të plotë të ushqimit.
Gjithashtu lehtëson hapjen dhe mbylljen e kapakut.
Dimensionet: 30 x 20 x 8 cm.
Kapaciteti: 3lt.

Menu kryesore