Drite më sensor 1Lm/0.85W – BORMANN

4.505.90 (-24%)

Ka sasi

Fuqia vat : 0,85
Shkëlqimi i lumenit : 1
Dritë nate me fotocelë dhe 2 LED për vite pune të vazhdueshme.

Kodi: BCR2080 Kategoritë: ,

4.505.90 (-24%)

Përshkrimi

Fuqia vat : 0,85
Shkëlqimi i lumenit : 1
Dritë nate me fotocelë dhe 2 LED për vite pune të vazhdueshme.
Konsumi jashtëzakonisht i ulët i energjisë, rreth 0,85 W.
Muzgu aktivizohet automatikisht.
Ofron siguri në dhoma të errëta.
Ka ndriçim të butë

MENU