Dorzë dushi i sipërm – VALA

11.99

Ka sasi

Dushi i sipërm me chrome dhe të bardhë 230 mm

Kodi: TD015 Kategoritë: ,

11.99

Përshkrimi

Dushi i sipërm me chrome dhe të bardhë 230 mm

MENU