Dorzë dushi i sipërm – VALA

13.99

Ka sasi

Dushi i sipërm me Chrome dhe të bardhë 230 mm

Kodi: TD013 Kategoritë: ,

13.99

Përshkrimi

Dushi i sipërm me Chrome dhe të bardhë 230 mm

MENU