Dorezë dushi – VALA

4.49

Ka sasi

Dush dore me monokrom dhe të bardhë 95 mm

Kodi: HD013 Kategoritë: ,

4.49

Përshkrimi

Dush dore me monokrom dhe të bardhë 95 mm

MENU