Dorëza pune, NEO

6.00

Ka sasi

Dorezat e punës NEO sigurojnë mbrojtje nga balta, gërvishtjet, klavi dhe kushtet e dëmshme në punë.

6.00

Përshkrimi

Dorezat e punës NEO sigurojnë mbrojtje nga balta, gërvishtjet, klavi dhe kushtet e dëmshme në punë. Ato janë bërë me cilësi të lartë. Keto janë rezistencë të lartë ndaj konsumit. Markë CE është një garanci sigurie dhe dëshmon që produkti i plotëson të gjitha kërkesat evropiane. Markë NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU