Dorëza pune, NEO

99.00

S’ka stok

Dorezat e punës NEO me madhësi 10 “, të cilat sigurojnë mbrojtje nga pluhuri, gërvishtjet dhe kushtet e dëmshme në punë.

99.00

Përshkrimi

Dorezat e punës NEO me madhësi 10 “, të cilat sigurojnë mbrojtje nga pluhuri, gërvishtjet dhe kushtet e dëmshme në punë. Produkti është bërë prej lëkure sintetike me cilësi të lartë, me rezistencë të lartë. Dorezat ofrojnë komoditet në përdorim, markë CE është garanci e sigurisë dhe dëshmon se produkti i plotëson të gjitha kërkesat evropiane, markë NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU