Doreza pune lekure – NEO TOOLS

10.00

Ka sasi

Doreza pune NEO me madhësi 10 “.  Sigurojnë mbrojtje të duarve nga papastërtitë, gërvishtjet dhe kushtet e dëmshme në punë.

10.00

Përshkrimi

Doreza pune NEO me madhësi 10 “.  Sigurojnë mbrojtje të duarve nga papastërtitë, gërvishtjet dhe kushtet e dëmshme në punë. Ato janë bërë me lëkurë derri me cilësi të lartë. Marka NEO përmbush pritjet e profesionistëve

MENU