fbpx

Doreza pune lekure 8/10″- VERTO

6.00

Ka sasi

Brendësia e dorezave është prej lëkure sintetike me cilësi të lartë
Rezistencë e lartë ndaj ujit
Një kontroll i fortë gjatë punës dhe mbrojtje kundër rrëshqitjes së mjeteve nga duart tuaja

Krahaso
Kodi: 97H120 Kategoritë: ,

Brendësia e dorezave është prej lëkure sintetike me cilësi të lartë
Rezistencë e lartë ndaj ujit
Një kontroll i fortë gjatë punës dhe mbrojtje kundër rrëshqitjes së mjeteve nga duart tuaja
Produkti ka shënimin CE, i cili plotëson standardet e BE-së
Përkushtuar për DIY dhe kopshtarët e dashuruar!

Main Menu