fbpx

Doreza pune – GRAPHITE

9.30

Ka sasi

Doreza pune GRAPHITE .Të bërë prej lëkure sintetike dhe pëlhurë elastike , ato sigurojnë një kontroll të sigurt të dorës.

Krahaso
Kodi: 97G100 Kategoritë: ,

Doreza pune GRAPHITE .Të bërë prej lëkure sintetike dhe pëlhurë elastike , ato sigurojnë një kontroll të sigurt të dorës. Dorezat kanë rezistencë ndaj gërryesit në klasën 2, prerë rezistencën me një mjet të mprehtë në klasën 1. Produkti është i çertifikuar CE .

Main Menu