Dorëza pune 10″ – GRAPHITE

9.30

Ka sasi

Materiali: Lëkurë sintetike dhe pëlhurë elastike
Klasa mbarojtëseL Kat.II
Madhësia: 10″

9.30

Përshkrimi

Materiali: Lëkurë sintetike dhe pëlhurë elastike
Klasa mbarojtëseL Kat.II
Madhësia: 10″

MENU