Dollap montues për rroba

22.90

S’ka stok

Dimenzionet:75x50x160 cm

Kodi: 1805004175 Kategoritë: ,

22.90

Përshkrimi

Një dollap me një hapje qendrore dhe një raft ku mund të ruani rrobat e palosura.

Dimenzionet:75x50x160 cm

MENU