Distancer, TOPEX

25.00

Ka sasi

Distancer me ultratinguj TOPEX, diapazoni i matjes 0.4-18 m.

Kodi: 31C902 Kategoritë: , ,

25.00

Përshkrimi

Distancer me ultratinguj TOPEX, diapazoni i matjes 0.4-18 m. Ky mjet i thjeshtë përdoret për të vlerësuar distancën dhe gjithashtu përmban funksionin e shtimit të matjeve dhe dhomave llogaritëse. Mjeti është bërë prej plastike të fortë. Përputhja me standardet evropiane të sigurisë konfirmohet me certifikatën CE.

MENU