Dana uji 90 Topex, CV

13.70

S’ka stok

Dana të ujit TOPEX janë dizajnuar për shtrëngimin e tubave dhe valvulave. Sipërfaqet e ngurta brenda grykave lejojnë një rrokje të fortë, në një profil të rrumbullakët.

Kodi: 34D752 Kategoritë: , ,

13.70

Përshkrimi

Dana të ujit TOPEX janë dizajnuar për shtrëngimin e tubave dhe valvulave. Sipërfaqet e ngurta brenda grykave lejojnë një rrokje të fortë, në një profil të rrumbullakët. Produkti është bërë prej çeliku të qëndrueshëm kromi vanadium që garanton jetëgjatësi të gjatë të veglës. Besueshmëria e produktit e garantuar nga TÜV, certifikatat GS. Markë TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.

MENU