Dana të rrymës NEO 1000 V

11.00

Ka sasi

Dana të rymës NEO 1000 V. Tehet janë bërë prej çeliku me cilësi të lartë kromi vanadium dhe induksioni i ngurtësuar për të siguruar shtrëngim të fortë dhe prerje efikase.

Kodi: 01-071 Kategoritë: , ,

11.00

Përshkrimi

Dana të rymës NEO 1000 V. Tehet janë bërë prej çeliku me cilësi të lartë kromi vanadium dhe induksioni i ngurtësuar për të siguruar shtrëngim të fortë dhe prerje efikase. Dorëzat ergonomike përmirësojn komoditetin e përdorimit. Besueshmëria e produktit konfirmohet me 25 vjet garanci. Brendi NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU