Dana të rrymës 1000 V – TOPEX

10.00

Ka sasi

Dana të rrymës 1000V TOPEX me gjatësi 160 mm. Projektuar për vepra me tension deri në 1000V.

Kodi: 32D513 Kategoritë: , ,

10.00

Përshkrimi

Dana të rrymës 1000V TOPEX me gjatësi 160 mm. Projektuar për vepra me tension deri në 1000V. Krijuar prej çeliku të ngurtësuar, sipërfaqet prerëse të ngurtësuara me induksion. Dorezat ergonomike të mbuluara me material anti-slip sigurojnë rehati dhe siguri gjatë punës. Produkti përshtatet në mënyrë të përkryer me formën e dorës. Marka TOPEX është në shënjestër të entuziastëve të DIY.

MENU