Dana rryme Topex, 180mm

10.50

Ka sasi

Dana të rrymes TOPEX me nyje të dyfishtë, gjatësi 180 mm. Këto janë bërë prej çeliku të thekur, sipërfaqet shtesë të prerjes janë induktuar.

Kodi: 32D138 Kategoritë: , ,

10.50

Përshkrimi

Dana të rrymes TOPEX me nyje të dyfishtë, gjatësi 180 mm. Këto janë bërë prej çeliku të thekur, sipërfaqet shtesë të prerjes janë induktuar. Dorezat ergonomike janë të veshura me material anti-slip dhe ofrojnë komoditet dhe siguri gjatë punës. Produkti përshtatet në mënyrë të përkryer në dorë. Markë TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.

MENU