Dana për zhveshje teli – NEO TOOLS

17.00

Ka sasi

Terminale lidhëse: 22-10 AWG
Gjatësia: 205mm
Fortësia e çelikut: 52-57 HRc
Materiali: Çelik i karbonit
Doreza: Metal i veshur me plastikë

Kodi: 01-500 Kategoritë: , , Etiketat:

17.00

Përshkrimi

Dana për zhveshje të telave, NEO. Me madhësi 205 mm. Përdoret për nxjerrjen e izolimit dhe terminaleve të lidhësave të prerjes 22 – 10 AWG. Gama e punës 0,2-6 mm2, për terminalet e krimimit 1,5-6 mm2. Tehet janë bërë prej çeliku jashtëzakonisht të qëndrueshëm me ngurtësinë 52-57 HRC, e cila garanton shumë vite të qëndueshmërisë së veglave. Dorëzat ergonomike përmirësojnë komoditetin e punës. Cilësia e mjetit konfirmohet me certifikatën TÜV dhe garanci 25 vjeçare të prodhuesit. Brendi NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU