Dana për ujë, NEO

18.30

Ka sasi

Çelësi i tubave NEO 90 prodhohet në përputhje me DIN 5234. E farkëtuar nga çeliku me cilësi të lartë kromi-vanadium me nofullat e grirë dhe të lëmuar.

Kodi: 02-130 Kategoritë: , ,

18.30

Përshkrimi

Çelësi i tubave NEO 90 prodhohet në përputhje me DIN 5234. E farkëtuar nga çeliku me cilësi të lartë kromi-vanadium me nofullat e grirë dhe të lëmuar. Trajtimi me shtresë kundër rrëshqitjes përshtatet mirë dhe ndihmon në mbajtjen e fortë. Cilësia e mjetit konfirmohet me certifikatën TÜV. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU