Dana për tela, TOPEX

7.60

Ka sasi

Dana për tela TOPEX, për telat e izoluar dhe jo të izoluar. Projektuar për diametër teli 1.5-6 mm². Dorëzat ergonomike të gomës përshtaten mirë në dorë për një rehati më të mirë pune.

Kodi: 32D410 Kategoritë: , ,

7.60

Përshkrimi

Dana për tela TOPEX, për telat e izoluar dhe jo të izoluar. Projektuar për diametër teli 1.5-6 mm². Dorëzat ergonomike të gomës përshtaten mirë në dorë për një rehati më të mirë pune.

MENU