Dana për tela të rrymës – TOPEX

25.00

Ka sasi

Dana për tela të rrymës TOPEX me një gjatësi prej 175 mm dhe një varg pune nga 0.5 mm në 6 mm2. Ka një shtrirje të rregullueshme dhe forcë presioni. Dorezat ergonomike përshtatet mirë në dore, gjë që rrit rehatinë në punë.

Kodi: 32D805 Kategoritë: , ,

25.00

Përshkrimi

Dana për tela të rrymës TOPEX me një gjatësi prej 175 mm dhe një varg pune nga 0.5 mm në 6 mm2. Ka një shtrirje të rregullueshme dhe forcë presioni. Dorezat ergonomike përshtatet mirë në dore, gjë që rrit rehatinë në punë. Përveç kësaj, ajo ka një prerës, i cili lejon prerjen e kabllove. Marka TOPEX është në shënjestër të entuziastëve të DIY.

MENU