Dana për konektor – Topex

7.50

Ka sasi

Dana për konektor TOPEX, për lidhjet telefonike dhe kompjuterike 4P, 6P dhe 8P. Dorëzat ergonomike të gomës përshtaten mirë në dorë për një rehati më të mirë pune.

Kodi: 32D409 Kategoritë: , ,

7.50

Përshkrimi

Dana për konektor TOPEX, për lidhjet telefonike dhe kompjuterike 4P, 6P dhe 8P. Dorëzat ergonomike të gomës përshtaten mirë në dorë për një rehati më të mirë pune. Thika e vogël për prerjen dhe nxjerrjen e izolimit është avantazh shtesë.

MENU