Dana për konektor – NEO TOOLS

28.00

Ka sasi

Për terminalet telefonike
Fortësia e çelikut: 42-48 HRc
Gjatësia e pincës: 195mm
Për kterminalet: 4P, 6P, 8P

Kodi: 01-501 Kategoritë: , ,

28.00

Përshkrimi

Dana për konektor NEO, gjatësia 195 mm. Me koka të shkëmbyeshme për lidhjen e lidhësve 4P, 6P dhe 8P. Prerëset janë bërë prej çeliku të qëndrueshëm SK5 me fortësi 42-48 HRC. Dorëza është e veshur me plastikë me cilësi të lartë TPR që përmirëson komoditetin e punës. Cilësia e mjetit konfirmohet me certifikatën TÜV dhe garanci 25 vjeçare të prodhuesit. Brendi NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU