fbpx

Dana multifunksionale 10 elemente – NEO

12.00

Ka sasi

Dana multifunksionale NEO është një zgjidhje inovative. Një mjet përfshin 10 karakteristika të ndryshme, duke përfshirë kaçavidën më të popullarizuar PH2, thikë të mprehtë të domosdoshme në shumë situata, mund dhe hapës shishe e dobishme në kampe.

Krahaso
Kodi: 01-027 Kategoritë: , ,

Dana multifunksionale NEO është një zgjidhje inovative. Një mjet përfshin 10 karakteristika të ndryshme, duke përfshirë kaçavidën më të popullarizuar PH2, thikë të mprehtë të domosdoshme në shumë situata, mund dhe hapës shishe e dobishme në kampe. Vegla vjen në rastin e përshtatshëm të bërë nga najloni të qëndrueshëm për mbajtjen dhe ruajtjen e lehtë. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

Main Menu