Dana me vakum për smartphone – NEO TOOLS

6.00

Ka sasi

Dana për ekran
Gota thithëse me shumë kënde
Dorezë e butë
Veshje gome e dorezës

Kodi: 06-122 Kategoritë: , ,

6.00

Përshkrimi

Dana për ekran
Gota thithëse me shumë kënde
Dorezë e butë
Veshje gome e dorezës

Përdoret për shërbime funksionon në smartphone, tableta. Kryesisht për specialistët dhe profesionistët e elektronikës që merren me këto punë. Pincat përdoren për ndarjen e rehatshme të ekranit nga korniza. Pincat përmbajnë gota thithëse të veçanta që ngjiten në mënyrë delikate në ekran dhe lehtësojnë heqjen. Doreza ergonomike është e veshur me gome, e cila parandalon rrëshqitjen.

MENU