Dana kombinuese NEO 1000 V

12.00

Ka sasi

Dana kombinuese NEO 1000 V. Certifikuar për përdorim në pjesët e drejtpërdrejta deri në 1000 V.

Kodi: 01-060 Kategoritë: , ,

12.00

Përshkrimi

Dana kombinuese NEO 1000 V. Certifikuar për përdorim në pjesët e drejtpërdrejta deri në 1000 V. Tehet janë bërë prej çeliku me cilësi të lartë kromi vanadium dhe induksioni i ngurtësuar për të siguruar prerje dhe formim efikas të telave të forta. Dorëzat ergonomike përmirësojn komoditetin e përdorimit. Besueshmëria e produktit konfirmohet me 25 vjet garanci. Brendi NEO plotëson pritjet e profesionistëve

MENU