Dana diagonal 180mm – TOPEX

10.00

Ka sasi

Gjatësia: 180 mm
Mbrojtja nga tensioni: 1000 V

Kodi: 32D518 Kategoritë: , ,

10.00

Përshkrimi

Dana diagonale TOPEX me gjatësi 180 mm. Projektuar për vepra me tension deri në 1000V. E bërë prej çeliku të ngurtësuar, për më tepër, sipërfaqet e prerjes të ngurtësuara me induksion. Dorezat ergonomike të mbuluara me material jo rrëshqitë sigurojnë rehati dhe siguri gjatë punës.

MENU