Çelësa set për dritare veturave – NEO TOOLS

29.00

Ka sasi

Seti për heqjen e xhamit të dritareve NEO është një komplet 7-pjesësh i krijuar për lloje të ndryshme makinash. Projektuar për garazhe profesionale dhe servis makinash.

Kodi: 11-819 Kategoritë: , ,

29.00

Përshkrimi

Seti për heqjen e xhamit të dritareve NEO është një komplet 7-pjesësh i krijuar për lloje të ndryshme makinash. Projektuar për garazhe profesionale dhe servis makinash.

MENU