Çelësa për goma të veturave

22.70

Ka sasi

Çelësa NEO, lloji kryq, me krahë 700mm të gjatë. Ajo ka skajet 24, 27 dhe 32mm. Bërë prej çeliku të qëndrueshëm krom-vanadium, duke siguruar qëndrueshmëri afatgjatë.

Kodi: 11-102 Kategoritë: , ,

22.70

Përshkrimi

Çelësa NEO, lloji kryq, me krahë 700mm të gjatë. Ajo ka skajet 24, 27 dhe 32mm. Bërë prej çeliku të qëndrueshëm krom-vanadium, duke siguruar qëndrueshmëri afatgjatë. Pjesët e gjata të çelësave ndihmojnë në sigurimin e një levë të madhe, gjë që e bën më të lehtë të heqë edhe vida të ngecura. Të destinuara për automjetet dhe kamionët e shpërndarjes. Përmasat: 24 x 27 x 32 x 3/4 inç Gjatësia 700 mm Diametri 22 mm

MENU