Çantë për veglat elektrike – TOPEX

6.00

Ka sasi

Çantë për veglat elektrike TOPEX i bërë nga plastika e qëndrueshme, e bashkangjitur në një rrip. Ka 4 xhepa të vegjël për aksesorë, p.sh. stërvitje.

Kodi: 79R415 Kategoritë: ,

6.00

Përshkrimi

Çantë për veglat elektrike TOPEX i bërë nga plastika e qëndrueshme, e bashkangjitur në një rrip. Ka 4 xhepa të vegjël për aksesorë, p.sh. stërvitje. Lejon të mbash një stërvitje ose një kaçavidë dhe përmban rrip me kapëse për të mbrojtur rënien e mjetit elektrik. Marka TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.

MENU