Çantë për veglat elektrike – TOPEX

4.50

Ka sasi

Çantë për veglat elektrike TOPEX i bërë nga plastika e qëndrueshme, e bashkangjitur në një rrip. Ka 4 xhepa të vegjël për stërvitje.

Kodi: 79R416 Kategoritë: ,

4.50

Përshkrimi

Çantë për veglat elektrike TOPEX i bërë nga plastika e qëndrueshme, e bashkangjitur në një rrip. Ka 4 xhepa të vegjël për stërvitje. Kjo lejon të mbash një stërvitje dhe përmban rrip me kapëse për të mbrojtur mjetin elektrik nga rënia. Marka TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.

MENU