Çantë për udhëtim

5.99

Ka sasi

T-Bag është krijuar nga Ordinett për të përmirësuar udhëtimet. Por jo vetëm. Është ndërtuar me një rrjetë ballore e cila lejon të shihet se çfarë ishte ruajtur brenda pa pasur nevojë ta hapni atë.

Kodi: 6224012777 Kategoritë: ,

5.99

Përshkrimi

T-Bag është krijuar nga Ordinett për të përmirësuar udhëtimet. Por jo vetëm. Është ndërtuar me një rrjetë ballore e cila lejon të shihet se çfarë ishte ruajtur brenda pa pasur nevojë ta hapni atë. Madhësia e T-Bag janë 26 x 20 x 10 cm dhe është bërë me poliester. Zinxhiri perimetrik lejon që të hapet plotësisht çanta dhe doreza është e rehatshme që të jetë në gjendje të bartet dhe të jetë e lehtë për t’u varur. Në pjesën e përparme T-Bag tregon simbolet me të cilat Ordinett do të dëshironte të këshillonte përdorimin e tij.

MENU