Brushë Radiator PRO – ZIMA

2.504.50

Furça është menduar për aplikimin e veshjeve ose tretësve me bazë vaji për të kryer punë të vogla.

Kodi: N/A Kategoritë: ,

2.504.50

Pastroje

Përshkrimi

Furça është menduar për aplikimin e veshjeve ose tretësve me bazë vaji për të kryer punë të vogla. Doreza e gjatë dhe e lakuar lejon qasje më të lehtë në vendet e vështira për t’u arritur.

Specifikat

Informacion shtesë

Gjerësia e kokës (mm)- ZIMA

40mm, 50mm, 60mm

MENU