Brushë metali – ZIMA

1.502.00

Mund të zgjidhni nga 1 deri në 6 rreshta telash në secilën furçë.
Heqin në mënyrë efektive ndryshkun, pastrojnë saldimet etj.

Kodi: N/A Kategoritë: ,

1.502.00

Pastroje

Përshkrimi

Furçat me tela të dorës janë bërë nga tela të mbërthyer me cilësi të lartë, të cilat mund të jenë prej çeliku, çeliku inox ose bronzi. Mund të zgjidhni nga 1 deri në 6 rreshta telash në secilën furçë. Furçat standarde manuale me tela kanë një dorezë prej druri ahu dhe një vrimë për t’u varur. Për aplikime të veçanta ofrojmë edhe furça me doreza plastike. Ata heqin në mënyrë efektive ndryshkun, pastrojnë saldimet etj.

Specifikat

Informacion shtesë

Fije - brusha metali

2x, 3x, 4x, 5x, 6x

MENU