Brushë KAISER PRO – ZIMA

1.804.90

Doreza plastike e dizajnuar në mënyrë ergonomike lehtëson edhe punën afatgjatë.

Kodi: N/A Kategoritë: ,

1.804.90

Pastroje

Përshkrimi

Furça, dallohet për thithjen e jashtëzakonshme dhe cilësinë e aplikimit të veshjes.
Doreza plastike e dizajnuar në mënyrë ergonomike lehtëson edhe punën afatgjatë.

Specifikat

Informacion shtesë

Gjerësia e kokës - ZIMA

1", 1" 1/2", 2", 2" 1/2", 3", 4"

MENU