Brushë EKONOMIK ST – ZIMA

1.293.99

Rekomandohet për aplikimin e veshjeve me bazë tretës. Përdoret për të kryer punë më pak të vështira dhe të vogla. Doreza e dizajnuar në mënyrë ergonomike është prej plastike solide.

Kodi: N/A Kategoritë: ,

1.293.99

Pastroje

Përshkrimi

Brush Aqua Ekonomik është krijuar për përdoruesit më pak kërkues. Rekomandohet për aplikimin e veshjeve me bazë tretës. Përdoret për të kryer punë më pak të vështira dhe të vogla. Doreza e dizajnuar në mënyrë ergonomike është prej plastike solide. Furça ka një raport optimal midis çmimit dhe cilësisë.

Specifikat

Informacion shtesë

Gjerësia e kokës (mm x mm)- ZIMA

100x15mm, 20x9mm, 30x15mm, 40x15mm, 50x15mm, 60x15mm, 70x15mm., 80x15mm

MENU