Brusha gome set për iRobot Serisa S

35.00

Ka sasi

Furça unike prej gome rregullohen dhe përkulin menjëherë për të ndihmuar në pastrimin e plotë të qilimave dhe dyshemeve të forta.

Kodi: R4655987 Kategoritë: ,

35.00

Përshkrimi

Furça unike prej gome rregullohen dhe përkulin menjëherë për të ndihmuar në pastrimin e plotë të qilimave dhe dyshemeve të forta.
E pajtueshme me fshesat robotike të Roomba Series S

MENU