Braava jet m hard floor cleaning solution

14.99

Ka sasi

Pastrues për dysheme të forta
Lë një aromë të freskët të qëndrueshme
I përshtatshëm për përdorim me të gjithë robotët jet Braava

Kodi: R4632819 Kategoritë: ,

14.99

Përshkrimi

IRobot Braava 4632819 është krijuar posaçërisht për pastrimin e dyshemeve të forta. Mund të përballojë të gjitha papastërtitë dhe lë pas një aromë të freskët të qëndrueshme. Shtë i përshtatshëm për përdorim me të gjitha fshirjet robotike Braava. Kjo e bën iRobot Braava 4632819 një shtesë të domosdoshme në fshirjen tuaj robotike.

Pastrues për dysheme të forta
Lë një aromë të freskët të qëndrueshme
I përshtatshëm për përdorim me të gjithë robotët jet Braava

MENU