fbpx

Bokall uji Maxima Blu Ecosoft

19.00

Ka sasi

Bokall Maxima Ecosoft është një zgjidhje kompakte dhe e thjeshtë për pastrimin e ujit në apartamente. Nuk kërkon lidhje dhe mirëmbajtje komplekse. Thjesht derdhni ujë të pastër në një gotë dhe mbushni filtrin për të pastruar ujin.

Krahaso
Kodi: ECOS-FMVMAXIMABEXP Kategoritë: ,

19.00

Përshkrimi

Bokall Maxima Ecosoft është një zgjidhje kompakte dhe e thjeshtë për pastrimin e ujit në apartamente. Nuk kërkon lidhje dhe mirëmbajtje komplekse. Thjesht derdhni ujë të pastër në një gotë dhe mbushni filtrin për të pastruar ujin.

Maxima jep 3,5 litra ujë të pastruar në 7 minuta.
Tani mund të pini ujë çezme të paster.

Intervali i zëvendësimit të filterav është rrethë 2 muaj

Menu kryesore