Bokall uji Luna Blu Ecosoft

14.90

S’ka stok

Bokall Luna Ecosoft është një zgjidhje kompakte dhe e thjeshtë për pastrimin e ujit në apartamente. Nuk kërkon lidhje dhe mirëmbajtje komplekse. Thjesht derdhni ujë të pastër në një gotë dhe mbushni filtrin për të pastruar grumbullin tjetër.

Kodi: ECOS-FMVLUNAEXP Kategoritë: ,

14.90

Përshkrimi

Bokall Luna Ecosoft është një zgjidhje kompakte dhe e thjeshtë për pastrimin e ujit në apartamente. Nuk kërkon lidhje dhe mirëmbajtje komplekse. Thjesht derdhni ujë të pastër në një gotë dhe mbushni filtrin për të pastruar grumbullin tjetër. Ka vend për një shtambë edhe në kuzhinë më kompakte.
Luna ka kapacitet 2.5 litra ujë të pastruar në 7 minuta. Tani mund të pini ujë çezme të paster.

MENU