Vluëse uji 1.7 litra, T-803AI – ISKRA

8.5011.90 (-29%)

S’ka stok

Tensioni: 220-240V~50/60Hz
Fuqia: 1850-2200W (max)
Kapaciteti: 1,7 L

Kodi: 3830042564775 Kategoritë: , Etiketimet: ,

8.5011.90 (-29%)

Përshkrimi

• Tensioni: 220-240V~50/60Hz
• Fuqia: 1850-2200W (max)
• Kapaciteti: 1,7 L
• Buton për hapjen e kapakut
• Element i fshehur i nxehjes
• Filtër për ujë
• Ndërprerës për ndezje dhe fikje
• Shkallë dyfishe për nivelin e ujit
• bazë rrotulluese 360°
• Sistem i trefishtë i sigurisë:
– Mbrojtja nga mbinxehja
– Fikje automatike kur hiqet nga baza
– Fikje automatike kur fillon të vlojë
• Dimensionet e kutisë (në mm):
215 (GJ) x 165 (GJ) x 225 (L)
• Neto pesha: 0,93 kg
• Bruto pesha: 1,16 kg
Paketimi në ambalazhin e jashtëm
EAN kodi i ambalazhit të jashtëm: 3830042564867
• Dimensionet e kutisë (në mm):
495 (GJ) x 430 (GJ) x 460 (L)
• Sasia: 12 copë/karton
• Neto pesha: 11,2 kg

MENU