Bluese Kuzhine 250 W

41.5059.00 (-30%)

Ka sasi

Fuqia e nxehësit: 700-800W
Fuqia e motorit: 250W
Enë qelqi:1.6 L

Kodi: 3830042560999 Kategoritë: ,

41.5059.00 (-30%)

Përshkrimi

Tensioni: 220-240V~50/60Hz
Fuqia e nxehësit: 700-800W
Fuqia e motorit: 250W
Enë qelqi:1.6 L
Blender dhe pllaka e nxehjes në një
Brisku nga çeliku që nuk ndryshket
Funksioni për vetëpastrim
I përshtatshëm për përgatitjen e:
– supave natyrore
– supave të trasha
– supa në qese
– smuthi
– gjellëra të ngrohta
Dimensionet e kutisë (në mm): 275 (GJ) x 210 (GJ) x 375 (L)
Neto pesha: 3,5 kg
Bruto pesha: 4,3 kg

MENU