Blender frutash 500W DL-BL01GS – ISKRA

35.00

Ka sasi

Tensioni: 220-230V~50/60Hz
Fuqia: 500W
Enë: 1.5 L

Kodi: 3830042567059 Kategoritë: ,

35.00

Përshkrimi

Tensioni: 220-230V~50/60Hz
Fuqia: 500W
Enë: 1.5 L
Dy shpejtësi të përzierjes
Matës 50ml
Thikë dhe strehim prej çeliku inox
Hapësirë ​​për ruajtjen e kordonit të rrymës
Lehtë për t’u përdorur
Lehtë për t’u pastruar

MENU